REVERSE

Salgspris205,00 kr
184,50 kr m/abn.

Kosttilskud til vægttab og blodsukkerbalance

REVERSE er et kosttilskud, der indeholder en unik sammensætning af urter og mineraler. Indeholder blandt andet:

  • Lægestregbælg, Blæretang, Nigellafrø og Bukkehorn
  • Jod

Indeholder 60 kapsler - svarende til 30 dages forbrug

REVERSE
Kosttilskud til vægttab og blodsukkerbalance

ANBEFALET DAGLIG DOSIS: 2 kapsler i forbindelse med mad

Indeholder: 60 kapsler

REVERSE indeholder:

  • Blæretang, der hjælper med at øge følelsen af mæthed og med at fremme vægttab og bidrager til skjoldbruskkirtlens funktion og kroppens energiomsætning
  • Nigellafrø, der hjælper med at regulere blodsukkeret
  • Bukkehornsfrø, der bidrager til en sund blodsukkerbalance, understøtter vedligeholdelsen af et normalt blodsukker som en del af en sund livsstil, støtter omdannelsen af fedtstoffer, bidrager til en normal glukose- og insulinmetabolisme samt hjælper med at opretholde fysiologiske lipidniveauer i blodet
  • Jod, der bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion samt bidrager til et normalt energistofskifte

Råvarer

REVERSE: Nigellafrø

Nigellafrø - også kendt som sort spidskommen, løgfrø eller sort kommenfrø - er små sorte frø fra planten Nigella sativa. Disse frø bruges ofte som krydderi i madlavning og bageri og har en karakteristisk smag, der er lidt nøddeagtig med let bitre undertoner.

Ud over deres kulinariske anvendelser har nigellafrø også en historie med anvendelse i traditionel medicin, hvor den hjælper med at regulere blodsukkeret.

Nigella sativa er en årlig urt, der vokser i forskellige klimaer, og den er kendt for at være hårdfør og tilpasse sig forskellige vækstbetingelser.

Efter høst tørres frugterne, hvorefter frøene kan udvindes.

Nigellafrø indgår i REVERSE, hvor det hjælper med at regulere blodsukkeret.

Læs mere

Råvarer

REVERSE: Jod

Jod er et ikke-metallisk grundstof, der tilhører halogengruppen i det periodiske system. Jod findes naturligt i små mængder i jorden og i havvand.

Jod har flere anvendelser og bruges blandt andet i fødevareindustrien, hvor jod tilsættes nogle fødevarer som et kosttilskud for at hjælpe med at forhindre jodmangel i befolkningen.

Jod indgår i REVERSE, hvor den bidrager til et normalt energistofskifte og til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner.

Læs mere

Råvarer

REVERSE: Bukkehornsfrø

Bukkehornsfrø - også kendt som fenegreekfrø - er frøene fra planten Trigonella foenum-graecum, der tilhører ærtefamilien. Det er en årlig plante, der vokser i mange regioner rundt omkring i verden, hvor forholdene er til det.

Bukkehornsfrø bruges ofte som krydderi og har en karakteristisk smag og aroma, der minder om ahornsirup eller selleri.

Bukkehornsfrø indgår i REVERSE, da den bidrager til en sund blodsukkerbalance og understøtter vedligeholdelsen af et normalt blodsukker som en del af en sund livsstil samt støtter omdannelsen af fedtstoffer.

Bukkehornsfrø bidrager ligeledes til en normal glukose- og insulinmetabolisme.

Læs mere

Råvarer

REVERSE: Blæretang

Blæretang er en type tang, der tilhører gruppen af brunalger.

Navnet "blæretang" stammer fra de karakteristiske luftfyldte blærer eller "blærer," som findes på tangens blade. Disse blærer hjælper tangen med at opdrifte og forblive flydende i vandet, så den kan absorbere sollys til fotosyntese.

Blæretang vokser langs kystlinjerne i Nordamerika, Europa og dele af Asien. Den er en flerårig plante, der lever i havet og vokser fastgjort til klipper og sten i tidevandsområder.

Til brug i fødevarer, kosmetik og kosttilskud indsamles blæretangen,  der herefter vaskes og renses for at fjerne eventuel sand, skidt eller andre urenheder. Derefter tørres tangen.

Blæretang indgår i REVERSE, da den hjælper med at øge følelsen af mæthed og med at fremme vægttab og bidrager til skjoldbruskkirtlens funktion og kroppens energiomsætning.

Læs mere